להכנת התחתית - מפוררים טוב בקערה את הפתי בר. ממיסים את החמאה על אש קטנה, או במיקרוגל. מערבבים את הפירורים עם
(תבנית בקוטר 24 ס"מ) החמאה המומסת, ומהדקים היטב בתחתית התבנית.
שלב 2
1 דקות
להכנת הקרם - מקציפים את השמנת כחצי דקה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את החלב, סוכר, קליפת הלימון ואינסטנט פודינג וניל, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים גבינה לבנה, ומערבבים בתנועות קיפול עד לערבוב אחיד.
שלב 5
0 דקות
מורחים את הקרם על התחתית, ומפזרים מעל פירורים. מכניסים למקרר ללילה שלם.
שלב 6
1 דקות
למחרת, לפני ההגשה, אפשר לקשט בפירות העונה לחג שבועות חגיגי במיוחד, שבבי פיצוחים ופתיבר קרמל.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
להכנת התחתית - מפוררים טוב בקערה את הפתי בר. ממיסים את החמאה על אש קטנה, או במיקרוגל. מערבבים את הפירורים עם
(תבנית בקוטר 24 ס"מ) החמאה המומסת, ומהדקים היטב בתחתית התבנית.
שלב 2
מתוך
6
להכנת הקרם - מקציפים את השמנת כחצי דקה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את החלב, סוכר, קליפת הלימון ואינסטנט פודינג וניל, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים גבינה לבנה, ומערבבים בתנועות קיפול עד לערבוב אחיד.
שלב 5
מתוך
6
מורחים את הקרם על התחתית, ומפזרים מעל פירורים. מכניסים למקרר ללילה שלם.
שלב 6
מתוך
6
למחרת, לפני ההגשה, אפשר לקשט בפירות העונה לחג שבועות חגיגי במיוחד, שבבי פיצוחים ופתיבר קרמל.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0