המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה לתערובת פירורית.
מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים.
מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה. את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים להזהבה כ-20 דקות. מצננים לחלוטין.
מפוררים את הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.
מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית (כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ). יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים.
מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים לכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה מאוד. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים. * אני הכנתי אותה ברינג 24 ונעזרתי בשקף.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0