המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים במחבת את החמאה.
מוסיפים את הפתי בר הגרוס.
מערבבים על אש נמוכה עד קבלת תערובת אחידה. מורידים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
חצי מהכמות יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) כך שייווצר בסיס עוגה אחיד, וחצי שומרים לשכבת הפירורים העליונה.
מניחים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה ו-3 כפות סוכר ומקציפים עד קבלת קצפת רכה.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, שמנת חמוצה, 3/4 כוס סוכר ואינסטנט פודינג וניל ומערבבים.
מאחדים את הקציפה עם בלילת הגבינה.
משטחים מעל שכבת הפירורים.
זורים את הפירורים שהשארנו בצד לשכבת פירורים.
מכניסים למקרר ללילה. *מתאים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2