המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת התחתית: מפוררים כ-250 גרם עוגיות לפירורים דקים יחסית. אפשר לפורר במעבד מזון, במערוך או פשוט בעזרת הידיים (שומרים בצד 8-10 עוגיות כפולות).
מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת ומהדקים כשכבה אחידה בתחתית התבנית.
להכנת המלית: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
מקפלים פנימה את הגבינות.
להרכבה: כדאי להשתמש בשקף לאפייה לחילוץ קל מהתבנית. מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית.
יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית שהכנו ומחליקים.
מפוררים את העוגיות הנותרות ומפזרים מעל העוגה.
מכסים בניילון נצמד את העוגה ומעבירים למקרר למשך הלילה להתייצבות.
לפני ההגשה מקפיאים 30 דקות כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר.
פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0