המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפוררים ומרסקים את הפתי בר לפירורים דקים.
ממיסים את החמאה.
מסדרים את הפירורים המרוסקים בתבנית ושופכים מעליהם את החמאה המומסת. מהדקים לבסיס ושופכים מעל חלב, לסירוגין, בכדי שהעיסה תהפוך להיות אחידה ומהודקת לתחתית התבנית.
שופכים את השמנת המתוקה למיקסר.
מוסיפים אינסטנט פודינג וסוכר חום ומקציפים עד שהקצפת תהיה עמידה.
מוסיפים מיכל של גבינה לבנה בקיפול לתוך הקצפת.
שופכים את כל התערובת מעל הפירורים ומיישרים.
ניתן לעטר את העוגה בדובשניות מפוררות, חופן של שברי אגוזי מלך וחופן קוקוס.
עוטפים את העוגה בנייר כסף ומכניסים להתייצבות בהקפאה למשך שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0