המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במיקסר להקציף אינסנט פודינג וניל, כוס חלב וחצי כוס סוכר ( שמתי רק רבע כוס).
כשהקרם מוכן להוסיף 500 גר' גבינה 5% ולערבב.
במגש או תבנית לפרוס פתי בר שכבה אחת ומעל למרוח את הקרם
מעל לשים שכבה של פתי בר ושוב פעם קרם.
פעם שלישית פתי בר שוב ומעל הקרם שוב.
במגרדת לגרד 50 גרם שוקולד מריר ולמקרר לשעתיים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0