מכינים בסיס: מערבבים את הביסקוויטים עם האגוזים ומשטחים על תבנית בגודל 26, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומהדקים מעט.
שלב 2
0 דקות
מכינים את העוגה: מקציפים את השמנת עם הסוכר + הסוכר וניל לקצפת יציבה ומקפלים את הגבינה לקצפת. לאחר מכן מוסיפים את הגלטין המומס באיטיות תוך כדי בחישה לתערובת.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התערובת על הבסיס ומכניסים למקרר לפחות ל- 5 שעות.
שלב 4
0 דקות
לפני ההגשה מוציאים את העוגה ומפזרים עליה את אגוזי הלוז המסוכרים.... ונהנים.
שלב 1
מתוך
4
מכינים בסיס: מערבבים את הביסקוויטים עם האגוזים ומשטחים על תבנית בגודל 26, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומהדקים מעט.
שלב 2
מתוך
4
מכינים את העוגה: מקציפים את השמנת עם הסוכר + הסוכר וניל לקצפת יציבה ומקפלים את הגבינה לקצפת. לאחר מכן מוסיפים את הגלטין המומס באיטיות תוך כדי בחישה לתערובת.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים את התערובת על הבסיס ומכניסים למקרר לפחות ל- 5 שעות.
שלב 4
מתוך
4
לפני ההגשה מוציאים את העוגה ומפזרים עליה את אגוזי הלוז המסוכרים.... ונהנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0