טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים. מוסיפים חמאה מותכת ומערבבים. משטחים בתחתית תבנית מלבנית גדולה (גובה שכבת היסוד צריך להיות כחצי ס"מ). מהדקים היטב.
שלב 2
0 דקות
מניחים את חומרי הפודינג (גבינה, שמנת, אבקה) במעבד מזון (אין צורך לשטוף אחרי ריסוק הביסקוויטים. מעט השאריות שבמיכל תיטמענה בתערובת). מעבדים שלוש דקות. יוצקים לתבנית. מניחים במקרר לשעתיים.
שלב 3
0 דקות
מכינים ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ומצננים מעט. מפזרים את הדובדבנים המגולענים על פני העוגה ויוצקים מעל בעדינות את הג'לי הנוזלי. מניחים במקרר לארבע שעות לפחות, העוגה צריכה להיות קרושה וקרה.
שלב 1
מתוך
3
טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים. מוסיפים חמאה מותכת ומערבבים. משטחים בתחתית תבנית מלבנית גדולה (גובה שכבת היסוד צריך להיות כחצי ס"מ). מהדקים היטב.
שלב 2
מתוך
3
מניחים את חומרי הפודינג (גבינה, שמנת, אבקה) במעבד מזון (אין צורך לשטוף אחרי ריסוק הביסקוויטים. מעט השאריות שבמיכל תיטמענה בתערובת). מעבדים שלוש דקות. יוצקים לתבנית. מניחים במקרר לשעתיים.
שלב 3
מתוך
3
מכינים ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ומצננים מעט. מפזרים את הדובדבנים המגולענים על פני העוגה ויוצקים מעל בעדינות את הג'לי הנוזלי. מניחים במקרר לארבע שעות לפחות, העוגה צריכה להיות קרושה וקרה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0