המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת התחתית - מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים, סוכר ושמן עד שמתקבלת הקצפה בהירה ותפוחה. מוסיפים קמח תופח בתנועות קיפול (יש לשים לב שלא נשארים גושים בבלילה).
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ואופים כ-15 דקות. יש לצנן את התחתית היטב.
להכנת המלית - בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה וקשה. מוסיפים גבינה לבנה וגבינת שמנת ומקציפים עד לאיחוד.
חוצים את הפסיפלורה ומעבירים את התוכן שלה למסננת, על מנת להוציא ממנה את הגרעינים. אם השתמשתם ברכז מנגו, זה הזמן להפשיר אותו.
מוסיפים את רכז הפרי (פסיפלורה/ מנגו) לתערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול.
בקערה קטנה שמים את הג'לטין עם 4 כפות מים קרים וממתינים 5 דקות לקירור. לאחר 5 דקות מכניסים את הג'לטין למיקרוגל לחימום של דקה עד שמתקבל נוזל.
יוצקים 1/3 ממלית הגבינה לתוך קערת הג'לטין החם. מערבבים היטב עם מטרפה.
לאחר שהכל מעורבב שופכים את הגבינה עם הג'לטין ל-2/3 הגבינה שנותרה. מערבבים היטב עם מטרפה.
להרכבת העוגה - מעל התחתית האפויה שופכים את מלית הגבינה ומיישרים אותה. מכניסים את העוגה למקרר.
להכנת השכבה העליונה- מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, חלב וסוכר לקצפת יציבה וקשה.
מוציאים את העוגה מהמקרר ומורחים מעל שכבה אחידה של הקרם.
חותכים את פירות העונה שבחרתם לקוביות גסות ומסדרים בערימה במרכז העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0