המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים פתיבר טחון עם חמאה, ומשטחים כבסיס על תבנית עגולה בקוטר 26
מכניסים להקפאה למשך 20 דקות לפחות.
מקציפים שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב (חשוב להקציף טוב - אחרת העוגה תקרוס).
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הגבינות. מקציפים במשך דקה נוספת.
מורחים את תערובת הגבינות על הבסיס ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות. בסיום, מכניסים למקפיא למשך שעה אחת.
מוציאים מהמקפיא ומניחים מיד את קישוט התותים: מסדרים בצורת מעגלים חצאי תותים ונטיפי שוקולד לבן.
לסיום מזגגים בעזרת מזלג מעל לעוגה שוקולד לבן באמצעות חצי חבילת שוקולד לבן שהומסה במיקרוגל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0