המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הפתי בר לפירורים. משאירים בצד כחצי כוס פירורים לקישוט.
מערבבים את היתרה עם חמאה המומסת.
מהדקים את הפירורים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה.
מקציפים יחד במיקסר שמנת מתוקה סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
מקפלים פנימה את הגבינות עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית. מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
לפני ההגשה מקפיאים כ- 30 דקות, כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר ויציבה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2