מקציפים יחד במיקסר שמנת מתוקה סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 5
מתוך
7
מקפלים פנימה את הגבינות עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית. מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה מקפיאים כ- 30 דקות, כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר ויציבה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ד
דינה
אחלה מתכון, רק שאם העוגה במקרר היא רכה מדי (והשתמשתי במסקרפונה כגבינה שמנת). ככה שכדי להגיש צריך להכניס למקפיא לפחות לשעה. לכן היא פחות מתאימה כעוגה למשפחה למשך השבוע
D
Dee
אין לי מספיק שמנת מתוקה יש לי קצת פחות מ 500 מ"ל אפשר להוסיף חלב קוקוס או רגיל ליתרה?
מערכת בישולים
היי, עדיף לא לערבב כי זמן ההקצפה והמרקם שונה. יום מקסים
הערות 2