להכנת התחתית: במעבד מזון מכניסים את הביסקוויטים עם החלבה והאגוזים, ומעבדים עד שחומרי הגלם הופכים לאבקה. שופכים פנימה את החמאה המומסת ומעבדים קצרות עד שהחמאה מתערבבת לגמרי בבסיס, אם אין מעבד מזון אפשר לפורר בידיים. משטחים בתבנית ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
להכנת המלית: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד לקרם סמיך, מוסיפים את הגבינה, פודינג וניל, שמנת חמוצה, סוכר על מהירות בינונית ורק אח"כ את החלב והשוקולד המפורר.
שלב 3
0 דקות
שופכים את המלית על הבסיס.
שלב 4
0 דקות
לציפוי: במיקסר, אפשר גם ידנית, מעברבבים ביחד את ריבת החלב, נס קפה והשמנת החמוצה יחד, ושופכים בעדינות על המלית וממלאים את כל פני העוגה.
שלב 5
0 דקות
אפשר לקשט למעלה בפקאנים או שוקולדים שווים או לעצב בריבת חלב וקליק או לפזר מעל ביסקוויטים מפוררים.
שלב 6
0 דקות
משהים במקרר למשך הלילה.
שלב 1
מתוך
6
להכנת התחתית: במעבד מזון מכניסים את הביסקוויטים עם החלבה והאגוזים, ומעבדים עד שחומרי הגלם הופכים לאבקה. שופכים פנימה את החמאה המומסת ומעבדים קצרות עד שהחמאה מתערבבת לגמרי בבסיס, אם אין מעבד מזון אפשר לפורר בידיים. משטחים בתבנית ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
6
להכנת המלית: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד לקרם סמיך, מוסיפים את הגבינה, פודינג וניל, שמנת חמוצה, סוכר על מהירות בינונית ורק אח"כ את החלב והשוקולד המפורר.
שלב 3
מתוך
6
שופכים את המלית על הבסיס.
שלב 4
מתוך
6
לציפוי: במיקסר, אפשר גם ידנית, מעברבבים ביחד את ריבת החלב, נס קפה והשמנת החמוצה יחד, ושופכים בעדינות על המלית וממלאים את כל פני העוגה.
שלב 5
מתוך
6
אפשר לקשט למעלה בפקאנים או שוקולדים שווים או לעצב בריבת חלב וקליק או לפזר מעל ביסקוויטים מפוררים.
שלב 6
מתוך
6
משהים במקרר למשך הלילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0