לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים במעבד מזון את הביסקוויטים והחמאה הקרה לפירורים לחים. מערבבים פנימה את ממרח השוקולד.
מהדקים את תערובת הפירורים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), ומקררים במקפיא כ-10 דקות.
מקציפים בקערה במהירות בינונית שמנת מתוקה, סוכר, גבינה לבנה, גבינת מסקרפונה ואינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם במרקם יציב.
יוצקים את התערובת על הבסיס, ומעבירים למקפיא לשעה עד שעתיים.
מחממים את ריבת החלב עם 4 כפות של שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים, מערבבים כל 30 שניות, עד שהתערובת לא חמה מדי אלא נוזלית, במרקם של שמנת.
מערבבים ומקררים מעט, יוצקים ומכסים את פני העוגה.
מקפיאים כ-4-5 שעות.
מוציאים מהמקפיא חצי שעה לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4