המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים יחד לתערובת חלקה וללא גושים 4 חלמונים, גביע שמנת חמוצה, 2 כפות קורנפלור, 1/2 חבילת פודינג ריבת חלב והגבינה.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, מבריק וחלק.
מאחדים את התערובות בתנועות עטיפה עדינות' ואופים ב-200 מעלות למשך 10 דקות.
לאחר מכן, מורידים ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות עד שהעוגה יציבה למגע (היא יכולה להישאר בהירה).
מקציפים שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב קר ו-1/2 חבילת פודינג ריבת חלב.
מצפים את העוגה בקצפת ומורחים בעדינות ריבת חלב מדוללת מעל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0