המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בכלי עמיד למיקרוגל את החלב והשוקולד המריר. מחממים כדקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את שברי הפתי בר ומערבבים. מצננים את התערובת במקרר כ-20 דקות.
יוצרים מכל התערובת כדורים קטנים, בקוטר של כ-2 ס"מ.
שומרים במקרר עד שלב הרכבת העוגה.
הכנת הבסיס: ממיסים את החמאה, מוסיפים את שברי הפתי בר לתוכה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מהדקים לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, חלב ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה ויציבה.
מקפלים פנימה את הגבינות ואת השמנת החמוצה, עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה.
יוצקים חצי מכמות הקרם מעל תחתית הפתי בר, ומסדרים את כדורי השוקולד מעליו בצורה מעגלית, אחד ליד השני.
מוסיפים את חלקו השני של הקרם מעל כדורי השוקולד, ומיישרים בעזרת לקקן.
שמים בכלי עמיד למיקרו את השמנת המתוקה והשוקולד המריר. מחממים כדקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
יוצקים מעל העוגה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0