המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את הגבינה, השמנת המתוקה והשמנת החמוצה לקערה. מוסיפים את הסוכר, וטורפים היטב. מוסיפים כפית תמצית וניל, ואת הביצים, וטורפים עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח, ומקפלים עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
מוציאים את התבנית עם הקלתית מההקפאה. יוצקים לתבנית 3/4 מכמות מלית הגבינה.
ליצירת מראה שיש: מוסיפים לרבע מכמות הבלילה שנותרה בקערה את ממרח שוקולד נוגט, ומערבבים, עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק. יוצקים לתוך התבנית את הבלילה החומה שבקערה בשלוש נקודות שונות בתוך התבנית, ומערבבים עם סכין עם מלית הגבינה ליצירת דוגמת שיש.
מעבירים את העוגיות לוטוס הטחונות והחמאה המומסת לקערה, ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד, פירורי ודביק.
מניחים את הבצק על תחתית תבנית בקוטר 24 ס"מ, ומהדקים. מעבירים את התבנית להקפאה למשך כ-20 דקות.
מכניסים את העוגה לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ-160 מעלות, ואופים במשך כ-30 דקות, עד שהעוגה מתייצבת בשוליים ורוטטת מעט במרכז.
מוציאים את עוגת הגבינה מהתנור, מצננים מעט בחדר, ואחר מכן מעבירים לקירור למשך הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0