מקציפים את החלבונים עם הסוכר. את החלמונים מערבבים עם הגבינה והשמנת החמוצה (אפשר להמיר אותה בגיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 3
0 דקות
כשהתערובת חלקה, מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל. מערבבים יפה עד שהתערובת חלקה בלי בועות, ומקפלים בעדינות פנימה את הקצף של החלבונים והסוכר.
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים את העוגה עוד 60 דקות.
שלב 7
0 דקות
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד 20 דקות.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את העוגה ומכינים את השכבה העליונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מורחים על העוגה שהצטננה בצורה אחידה. שומרים במקרר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור ל-230 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מקציפים את החלבונים עם הסוכר. את החלמונים מערבבים עם הגבינה והשמנת החמוצה (אפשר להמיר אותה בגיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 3
מתוך
8
כשהתערובת חלקה, מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל. מערבבים יפה עד שהתערובת חלקה בלי בועות, ומקפלים בעדינות פנימה את הקצף של החלבונים והסוכר.
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים את העוגה עוד 60 דקות.
שלב 7
מתוך
8
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד 20 דקות.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את העוגה ומכינים את השכבה העליונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מורחים על העוגה שהצטננה בצורה אחידה. שומרים במקרר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0