המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה היטב את כל רכיבי המלית.
משטחים את מלית הגבינה מעל התחתית ומיישרים. מגרדים בפומפייה את הבצק הקפוא מעל המלית.
אופים כ-35 דקות, עד שהפירורים אפויים וזהובים, והעוגה כמעט יציבה לגמרי (רק מעט רוטטת).
מצננים. מעבירים למקרר ל-4-5 שעות לפחות לפני ההגשה. שומרים במקרר עד 5 ימים, ומגישים קר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0