המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד ולשטח בתבנית קפיצית עגולה מס' 26 משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה עד להשחמה קלה.
בקערה לערבב את הגבינה עם הסוכר ולהוסיף את השמנת החמוצה.
להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצפת יציבה ולהוסיף בתנועות קיפול את הקצפת לתערובת הגבינה. את תערובת הגבינה לצקת על התחתית האפויה בתבנית העגולה.
להכין ג'לי לפי ההוראות על האריזה.
חותכים את התותים לחצי (לאורך), מסדרים אותם על תערובת הגבינה ועליהם יוצקים את הג'לי תות. להכניס למקרר ל- 24 שעות (חובה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0