המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבסיס: מרסקים את הפתי בר, ומוסיפים את החמאה וקליפת הלימון, ומערבבים בידיים עד שנוצרים פירורים. משמנים תבנית מרובעת חד פעמית ומהדקים את הפירורים.
הכנת המילוי: מקציפים בקערה אחת את החלבונים עם כוס וחצי סוכר, וממש לקראת הסוף מוסיפים חצי חבילה של הפודינג.
מערבבים בקערה נוספת את שאר המצרכים, מוסיפים בתנועות קיפול את החלבונים, שופכים על הבסיס, ואופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות.
מורידים ל-180 מעלות לעוד כ-50 דקות, חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במשך כל האפייה, וגם לא אחרי לפחות לשעה - כי אחרת העוגה נופלת.
הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והחצי השני שנשאר מהפודינג ומורחים את העוגה כשהיא קרה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0