טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה. מרפדים את התבנית. מהדקים היטב באצבעות לתחתית דקה ככל האפשר ומצננים. בשארית המסה ניתן לרפד עוד תבנית קטנה.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור לחום בינוני נמוך (150-160 מעלות צלזיוס).
שלב 3
5 דקות
במעבד המזון עם להב הפלדה מקציפים את גבינת העיזים עם הסוכר. מתחילים לאט ומגבירים מהירות. מוסיפים את הביצים, גרידת הלימון והדבש ומערבבים למסה חלקה. מוסיפים שמנת חמוצה (ניתן להמיר אותה בחצי קילו גבינת שמנת, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בזמן הערבוב.
שלב 4
35 דקות
יוצקים לתבנית קפיץ עגולה מס' 26 משומנת ואופים בדיוק 35 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים מהתנור, מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.
שלב 1
מתוך
5
טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה. מרפדים את התבנית. מהדקים היטב באצבעות לתחתית דקה ככל האפשר ומצננים. בשארית המסה ניתן לרפד עוד תבנית קטנה.
שלב 2
מתוך
5
מחממים תנור לחום בינוני נמוך (150-160 מעלות צלזיוס).
שלב 3
מתוך
5
במעבד המזון עם להב הפלדה מקציפים את גבינת העיזים עם הסוכר. מתחילים לאט ומגבירים מהירות. מוסיפים את הביצים, גרידת הלימון והדבש ומערבבים למסה חלקה. מוסיפים שמנת חמוצה (ניתן להמיר אותה בחצי קילו גבינת שמנת, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בזמן הערבוב.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים לתבנית קפיץ עגולה מס' 26 משומנת ואופים בדיוק 35 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים מהתנור, מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0