מערבבים עוגיות טחונות, סירופ מייפל (ניתן להמיר בדבש באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וחמאה בקערה. מעבירים לתבנית הפאי ומהדקים היטב את הפירורים.
שלב 3
12 דקות
אופים במשך 12 דקות ומקררים.
שלב 4
0 דקות
טורפים היטב גבינת קוטג', סוכר ותמצית שקדים.
שלב 5
0 דקות
מחממים בסיר קטן מיץ תפוחים וג'לטין עד שהג'לטין מתמוסס לחלוטין.
שלב 6
0 דקות
מקררים מעט את תערובת הגבינה (להשוואת טמפרטורות), מוסיפים את תערובת הג'לטין ומערבבים עד איחוד התערובות.
שלב 7
0 דקות
יוצקים את תערובת הגבינה מעל בצק העוגיות.
שלב 8
0 דקות
מכניסים למקרר למשך ארבע שעות, ואפילו לילה שלם.
שלב 9
0 דקות
מקשטים עם פרוסות של קיווי.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
מערבבים עוגיות טחונות, סירופ מייפל (ניתן להמיר בדבש באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וחמאה בקערה. מעבירים לתבנית הפאי ומהדקים היטב את הפירורים.
שלב 3
מתוך
9
אופים במשך 12 דקות ומקררים.
שלב 4
מתוך
9
טורפים היטב גבינת קוטג', סוכר ותמצית שקדים.
שלב 5
מתוך
9
מחממים בסיר קטן מיץ תפוחים וג'לטין עד שהג'לטין מתמוסס לחלוטין.
שלב 6
מתוך
9
מקררים מעט את תערובת הגבינה (להשוואת טמפרטורות), מוסיפים את תערובת הג'לטין ומערבבים עד איחוד התערובות.
שלב 7
מתוך
9
יוצקים את תערובת הגבינה מעל בצק העוגיות.
שלב 8
מתוך
9
מכניסים למקרר למשך ארבע שעות, ואפילו לילה שלם.
שלב 9
מתוך
9
מקשטים עם פרוסות של קיווי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0