המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבסיס: מפוררים בקערה את עוגיות היין ומוסיפים 3 כפות חלב על מנת מעט להרטיב אותן (לא להפוך לעיסה). מסדרים בתבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת המילוי.
הכנת שכבת הגבינה: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד.
מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית, מקשטים מעל בפירות האקזוטיים (אננס, משמש, פפאיה) ומשלבים דובדבנים מסוכרים.
מאחסנים במקרר לחמש שעות לפחות (רצוי ללילה) עד לייצוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0