המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד אגוזי לוז ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית קפיצית עגולה בקוטר 24 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך שעה.
מערבלים את הגבינה במיקסר לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים את ממרח השוקולד אגוזי לוז וממשיכים לערבל לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
יוצקים את התערובת לקלתית ומקפיאים חצי שעה. מוציאים, מפזרים פירורי פתי בר ואגוזי לוז גרוסים ומעבירים למקרר או למקפיא עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0