המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים לקערה גדולה את הביצים, מוסיפים סוכר לבן, סוכר חום, מלח, תמצית וניל וגרידת לימון, וטורפים עם מטרפה ידנית עד ש מתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
יוצקים לקערה את השמן בזרזוף דק, תוך כדי שאנו ממשיכים לטרוף, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
מוסיפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמוסקט, ומקפלים בעזרת מרית. מוסיפים את הגזר המגורר ואגוזי המלך, וממשיכים לקפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ, שתחתיתה ודפנותיה משומנות, ומפזרים מעל מעט שקדים פרוסים.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 165 מעלות, ואופים במשך כ-60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מוציאים את העוגה מהתנור, ומניחים לה להצטנן. מפזרים מעל העוגה מעט אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0