המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים שמנת מתוקה, פודינג, קפה וסילאן לקבלת קרם יציב.
מוסיפים 2/3 כוס בוטנים מקורמלים ומערבבים.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות גדולות, טובלים בחלב לרגע ומניחים בשכבה בתבנית, בקוטר 22 ס"מ.
יוצקים חצי מכמות הקרם, מניחים את החצי השני של הביסקוויטים בשכבה שנייה ומעליה קרם, ומיישרים.
מכסים בניילון ומקפיאים למשך 240 דקות.
לפני ההגשה מקשטים ביתרת הבוטנים המקורמלים וחותכים למנות. מגישים חצי קפוא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0