המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הביסקוויטים בחלב, ומסדרים בתבנית מלבנית.
מקציפים ביחד את פודינג הווניל עם גביע אחד של שמנת מתוקה, וגביע אחד של שמנת חמוצה, ומסדרים על שכבת הביסקוויטים.
מסדרים מעל עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
מקציפים את פודינג השוקולד עם השמנת החמוצה, שמנת מתוקה ו-1/2 כוס חלב, ושמים על העוגה.
מקשטים למעלה בשבבי שוקולד, או אגוזים.
שומרים במקרר לשעה ומגישים קר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0