המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבסיס ביד ואופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות, כ-20 דקות.
כשמוציאים מהתנור חותכים לפירורים, וכשקצת מתקרר מחלקים ל-2, חלק 1 מניחים בתחתית.
מכינים את המילוי: מקציפים שמנת ריץ', סוכר וסוכר וניל לקצף קשה.
מוסיפים את הביצים ושופכים מעל הבסיס.
מניחים את השכבה השניה של הפירורים ומכניסים למקפיא לכ-12 שעות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0