המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את הפתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז כ-4 דקות, עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את הפקאן הסיני (100 גרם) לתערובת בתנועות קיפול.
יוצקים את הקרם מעל תחתית הפתיבר, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 5 שעות.
חותכים את הפקאן המסוכר (50 גרם) לחתיכות גסות, ומפזרים לקישוט מעל העוגה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אוהווווווו אחת הטובות טעמתי💖
תודה 💖 שמחים שאהבת
מאוד ואין הערות
הצג מתכונים נוספים
הערות 2