מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד כמה שניות, עד לקבלת תערובת אחידה. שמים את העוגיות ב-2 שקיות ושוברים גס בעזרת פטיש שניצלים (כך שיישארו חתיכות גדולות).
שלב 2
0 דקות
מעבירים את שברי העוגיות לקרם הגבינה, ומערבבים בתנועות קיפול.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מכסים, ומכניסים למקפיא למשך לילה שלם.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את העוגה מן המקפיא, והופכים אותה על צלחת הגשה (אפשר לטבול את התבנית במים חמים כדי לשחרר את העוגה בקלות לאחר ההקפאה).
שלב 5
0 דקות
מגרדים מעל שוקולד לקישוט.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד כמה שניות, עד לקבלת תערובת אחידה. שמים את העוגיות ב-2 שקיות ושוברים גס בעזרת פטיש שניצלים (כך שיישארו חתיכות גדולות).
שלב 2
מתוך
5
מעבירים את שברי העוגיות לקרם הגבינה, ומערבבים בתנועות קיפול.
שלב 3
מתוך
5
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מכסים, ומכניסים למקפיא למשך לילה שלם.
שלב 4
מתוך
5
מוציאים את העוגה מן המקפיא, והופכים אותה על צלחת הגשה (אפשר לטבול את התבנית במים חמים כדי לשחרר את העוגה בקלות לאחר ההקפאה).
שלב 5
מתוך
5
מגרדים מעל שוקולד לקישוט.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0