המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבסיס - שוברים את הפתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
.להכנת קרם פירות היער - מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז כ-4 דקות עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את פירות היער בתנועת קיפול לקרם.
יוצקים את הקרם מעל תחתית הפתיבר, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ל-5 שעות.
לעיטור העוגה - לוקחים 100 גרם פירות יער ו-2 כפות סוכר ומחממים במחבת עד לרתיחה.
מכבים את הגז ומקררים לטמפרטורת החדר, מוזגים על העוגה בהגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
במצרכים רשום גבינת שמנת ובאופן הכנה כתוב גבינת מסקרפונה
היי, תודה על תשומת הלב, אפשר גם וגם. יום מקסים
ברוררררר
תענוג 😀
ה100 גרם פירות יער לעיטור הם מכלל ה200 גרם של המתכון או בנפרד
היי לרי, 100 גרם לעוגה ועוד 100 גרם לציפוי. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 3