המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבסיס - שוברים את הפתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
.להכנת קרם פירות היער - מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז כ-4 דקות עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את פירות היער בתנועת קיפול לקרם.
יוצקים את הקרם מעל תחתית הפתיבר, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ל-5 שעות.
לעיטור העוגה - לוקחים 100 גרם פירות יער ו-2 כפות סוכר ומחממים במחבת עד לרתיחה.
מכבים את הגז ומקררים לטמפרטורת החדר, מוזגים על העוגה בהגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3