המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים בתבנית מלבנית שכבה אחידה של פתי בר.
מניחים בקערה את פודינג הוניל וכוס החלב הקר ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
יוצקים את תערובת הפודינג מעל בסיס הפתי בר ומשטחים עד ליצירת שכבה אחידה.
חותכים את הפירות לפרוסות ומסדרים בתבנית מעל הפודינג.
מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן המופיעות על האריזה ומקררים מעט.
יוצקים את הג'לי מעל שכבת הפירות והפודינג.
מניחים במקרר לשעתיים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1