המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסדרים בתבנית מלבנית שכבה אחידה של פתי בר.
מניחים בקערה את פודינג הוניל וכוס החלב הקר ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
יוצקים את תערובת הפודינג מעל בסיס הפתי בר ומשטחים עד ליצירת שכבה אחידה.
חותכים את הפירות לפרוסות ומסדרים בתבנית מעל הפודינג.
מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן המופיעות על האריזה ומקררים מעט.
יוצקים את הג'לי מעל שכבת הפירות והפודינג.
מניחים במקרר לשעתיים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם אפשר להקפיא את העוגה?
היי, אנחנו לא ממליצים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1