המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים ארבעה חלבונים לקצף נוקשה, מוסיפים סוכר, קמח, שמן ותמצית וניל.
משמנים תבנית 24 עגולה או תבנית של פאי (מומלץ), משטחים את הבלילה ואופים כ-15 דקות, או עד שמשחים.
מרטיבים את העוגה עם המיץ של האננס, מפזרים את פרוסות האננס בצורה מסודרת, למי שאוהב ניתן להוסיף גם דובדבנים מסוכרים.
יוצקים מעל את ג'לי האננס של אוסם (כמובן שמוכן על פי הוראות היצרן).
ניתן להכין עוגה זו עם כל הפירות, בחורף אפשר להכין עם תותים וג'לי תות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0