המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משמנים תבנית/תבניות (תבנית קוגלהוף עגולה בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק), מפזרים את כל פרוסות השקדים בתחתית עד כיסוי.
בקערה בינונית מערבבים היטב את כל החומרים היבשים - סוכר, קמח, אינסטנט פודינג וניל, סודה לשתייה וקינמון.
בקערת גדולה טורפים יחד את כל החומרים הרטובים - שמן, דבש, ביצים וקפה (מערבבים את כפית הנס קפה עם הקפה השחור המוכן).
מוסיפים תוך כדי טריפה (כדאי לעבוד עם מטרפה) את החומרים יבשים לרטובים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה שנוצרה לתבנית.
אופים כ- 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מקררים את העוגה, הופכים ומגישים. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0