המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משמנים תבנית/תבניות (תבנית קוגלהוף עגולה בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק), מפזרים את כל פרוסות השקדים בתחתית עד כיסוי.
בקערה בינונית מערבבים היטב את כל החומרים היבשים - סוכר, קמח, אינסטנט פודינג וניל, סודה לשתייה וקינמון.
בקערת גדולה טורפים יחד את כל החומרים הרטובים - שמן, דבש, ביצים וקפה (מערבבים את כפית הנס קפה עם הקפה השחור המוכן).
מוסיפים תוך כדי טריפה (כדאי לעבוד עם מטרפה) את החומרים יבשים לרטובים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה שנוצרה לתבנית.
אופים כ- 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מקררים את העוגה, הופכים ומגישים. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0