המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את הסוכר והפתיבר ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים לטמפרטורת החדר.
מחממים בסיר את החלב ומסירים מהאש רגע לפני שהוא רותח. יוצקים לסיר החלב את תערובת החמאה והפתי בר ומערבבים.
יוצקים לתבנית כך שיווצר בסיס עוגה אחיד.
ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את הסוכר, הדבש וממרח החלווה. מערבבים על אש נמוכה עד לרתיחה. מצננים לטמפרטורת החדר.
מוזגים לתוך התערובת את הפתי בר אסם ודגני הבוקר ומערבבים עד לקבלת מילוי אחיד. יוצקים את המילוי מעל לבסיס העוגה באופן אחיד ומגישים.
שוברים את השוקולד המריר לחתיכות קטנות וממיסים בתוך מחבת על אש נמוכה תוך כדי ערבוב, מורחים מעל העוגה בצורה אחידה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0