מחממים את התנור ל-170 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים יחד קמח וקינמון. לוקחים כפית מהתערובת ומערבבים אותה עם אגוזי מלך בקערה נפרדת.
שלב 3
0 דקות
בקערת מיקסר, במהירות נמוכה, מערבבים ביצים וסוכר כשתי דקות, עד שהם מתאחדים לגמרי.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים חמאה (ניתן להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), קפה, דבש ואת תערובת הקמח. מערבבים היטב עד שהבצק הופך אחיד. מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת, אופים כ-35 דקות, או עד שקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור ל-170 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים יחד קמח וקינמון. לוקחים כפית מהתערובת ומערבבים אותה עם אגוזי מלך בקערה נפרדת.
שלב 3
מתוך
5
בקערת מיקסר, במהירות נמוכה, מערבבים ביצים וסוכר כשתי דקות, עד שהם מתאחדים לגמרי.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים חמאה (ניתן להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), קפה, דבש ואת תערובת הקמח. מערבבים היטב עד שהבצק הופך אחיד. מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
שלב 5
מתוך
5
מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת, אופים כ-35 דקות, או עד שקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0