המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-150 מעלות.
בקערת המיקסר מקציפים את חלבוני הביצה לקצף יציב, מעבירים את הקצף לקערה נפרדת, וממשיכים לשלב הבא. אין צורך לנקות את קערת המיקסר.
מכניסים לקערת המיקסר את חלמוני הביצה (הצהובים), הסוכר, הדבש, השמן ותמצית הווניל ומקציפים יחד לתערובת אוורירית.
מסירים את וו ההקצפה של המיקסר ומרכיבים במקומו את וו הגיטרה. מוסיפים לקערת המיקסר את התמרים המעוכים, תפוח העץ המגורד, הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את האגוזים ואת קצף החלבונים לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות עם לקקן סיליקון את הקצף לתוך התערובת עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים את התערובת לתוך תבנית משומנת היטב בתרסיס שמן ואופים 50 דקות עד שהתערובת יציבה אך רכה וספוגית למגע.
מצננים בטמפרטורת החדר ומוציאים את העוגה מהתבנית. ניתן לבזוק אבקת סוכר למראה מרשים וחגיגי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0