המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן לבשל יחד דבש, סוכר ומרגרינה. להעביר את התערובת לקערה גדולה ולצנן מעט.
בקערה נפרדת לערבב היטב ביצים עם קינמון, ציפורן, תמצית שקדים, תמצית רום, תמצית וניל, חלב וקליפת תפוז לתערובת אחידה.
לערבב את החומרים היבשים, להוסיף לתערובת ולבחוש עד לקבלת תערובת אחידה.
לצקת לתבנית אפיה משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות.
לצנן כ-15 דקות ולשחרר מהתבנית.
בקערה קטנה לערבב היטב את כל מרכיבי הציפוי ולמרוח על העוגה המצוננת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0