המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים דבש וכוס סוכר עד שהסוכרים נמסים בתערובת, מסירים מן האש, מוסיפים קפה נמס ומערבבים. מקררים לטמפרטורת החדר.
מקציפים ביצים שלמות עם חצי כוס סוכר עד שמתקבל קצף יציב, כ-10 דקות.
מורידים את מהירות המיקסר למהירות איטית ומוסיפים חצי כוס שמן באיטיות.
מוסיפים את תערובת הדבש וממשיכים לערבל במהירות איטית.
בעזרת מרית, מוסיפים ומקפלים את החומרים היבשים.
אופים ב-170 מעלות, בתבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק מס' 3 כ-45 דקות.
גיוונים.
ניתן לפזר 100 גר' אגוזים גרוסים מעל העוגה בטרם אפייתה.
ניתן לפזר 100 גר' שקדים מולבנים פרוסים.
ניתן לשלב בתוך העוגה צימוקים לבנים, קליפות תפוזים מסוכרים, שוקוצ'יפס ועוד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0