המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים חלב לקערית וטובלים בו את שני סוגי הפתי בר למספר שניות.
מסדרים את הפתי בר על תחתית התבנית (תבנית מלבנית 24 / 36 ס"מ) - פתי בר בטעם שוקולד מריר ופתי בר קרמל, לסירוגין (יוצרים מראה דמקה).
מקציפים בקערה את השמנת המתוקה, החלב והפודינג, במהירות גבוהה, עד לקבלת קרם יציב.
יוצקים חצי מכמות הקרם על שכבת הפתי בר ומיישרים בעזרת לקקן.
מסדרים שכבה שנייה של פתי בר על שכבת הקרם (בטעם מריר וקרמל - ליצירת מראה דמקה).
מחממים במיקרוגל במשך כ-40 שניות את ריבת החלב ויוצקים אותה מעל שכבת הפתי בר השנייה.
יוצקים מעל שכבת הפתי בר וריבת החלב את שארית הקרם.
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר כמתואר למעלה.
ניתן לקשט את העוגה בעזרת סירופ שוקולד או עם ריבת חלב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0