המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים יחד את השמנת המתוקה, 1/2 כוס חלב, גבינה לבנה, סוכר ופודינג לקרם.
מערבבים בצלחת עמוקה 1/2 כוס חלב ותמצית וניל. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית שכבת ביסקוויטים.
מורחים בעדינות שליש מהקרם על הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים טבולים. מורחים את שאר הקרם ומכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית, מצפים בשכבה נוספת של קרם ומפוררים שוקולד מעל.
הכי טעים אחרי יום במקרר לאכול ישר מהתבנית עם כפית על השיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1