המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ומסדרים מעל שורות של מרשמלו, שלוש יחידות בכל שורה, עד שמכסים את כל פני העוגה.
שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה.
מחממים את השמנת בסיר קטן על להבה נמוכה ומביאים אותה לסף רתיחה (לא להרתיח). מסירים מהאש.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. ממתינים 2 דקות ומערבבים היטב עד קרם חלק ואחיד.
מכניסים את העוגה לתנור ואופים 4 דקות (זהירות, המרשמלו יתפחו ויתנפחו!).
מוציאים מהתנור ויוצקים מיד את הציפוי על העוגה. מקשטים בסוכריות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0