ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים דבש ומביאים לרתיחה. מוסיפים תפוחים ומבשלים 7-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מתאדים והתפוחים מזהיבים.
שלב 2
0 דקות
מניחים את התפוחים במסננת כדי שיגירו את כל הנוזלים ומצננים לטמפ החדר.
שלב 3
0 דקות
מקציפים חלבונים עם סוכר ופודינג וניל במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ורך.
שלב 4
0 דקות
מורחים את המקצפת על התפוחים, מפזרים את פירורי הבצק ששמרנו ומעל מפזרים את יתרת האגוזים.
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
0 דקות
שמים את כל החומרים לבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד לקבלת פירורים. מוציאים כ-3/4 כוס פירורים ושומרים בצד.
שלב 7
0 דקות
משטחים את יתר הפירורים בתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ודוחסים מעט עם האצבעות. מורחים עליהם ריבה, מפזרים 2/3 מכמות האגוזים ומעל מסדרים את קוביות התפוחים.
שלב 8
0 דקות
אופים כ-35 דקות עד שהפירורים מזהיבים והמקצפת מתייצבת. מצננים לפני ההגשה.
שלב 9
1 דקות
העוגה במיטבה ביום ההכנה, אך אפשר לשמור אותה במקרר עד 3 ימים. סמוך להגשה מוציאים את העוגה, מגישים בטמפ' החדר.
ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת ריבת המשמש בריבת פירות יער, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
9
ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים דבש ומביאים לרתיחה. מוסיפים תפוחים ומבשלים 7-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מתאדים והתפוחים מזהיבים.
שלב 2
מתוך
9
מניחים את התפוחים במסננת כדי שיגירו את כל הנוזלים ומצננים לטמפ החדר.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים חלבונים עם סוכר ופודינג וניל במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ורך.
שלב 4
מתוך
9
מורחים את המקצפת על התפוחים, מפזרים את פירורי הבצק ששמרנו ומעל מפזרים את יתרת האגוזים.
שלב 5
מתוך
9
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
מתוך
9
שמים את כל החומרים לבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד לקבלת פירורים. מוציאים כ-3/4 כוס פירורים ושומרים בצד.
שלב 7
מתוך
9
משטחים את יתר הפירורים בתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ודוחסים מעט עם האצבעות. מורחים עליהם ריבה, מפזרים 2/3 מכמות האגוזים ומעל מסדרים את קוביות התפוחים.
שלב 8
מתוך
9
אופים כ-35 דקות עד שהפירורים מזהיבים והמקצפת מתייצבת. מצננים לפני ההגשה.
שלב 9
מתוך
9
העוגה במיטבה ביום ההכנה, אך אפשר לשמור אותה במקרר עד 3 ימים. סמוך להגשה מוציאים את העוגה, מגישים בטמפ' החדר.
ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת ריבת המשמש בריבת פירות יער, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0