המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה קטנה, מערבבים את קוביות התותים עם כף קמח. (הקמח מונע מהתותים לשקוע לתחתית העוגה).
בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים את השמן והחלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת הפודינג ואבקת האפייה. מוסיפים את תערובת היבשים לבלילה בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ומפזרים את התותים מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו) במשך כ-40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
ניתן להשתמש בפירות אחרים שאוהבים, כמו פירות יער, אפרסקים או בננות. ואפילו שוקולד ציפס. אל תפחדו להשאיר אותה עוגת וניל ריקה - טעימה בכל מצב :) שומרים את העוגה בטמפרטורת החדר, עטופה היטב, עד 3 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4