בקערה קטנה, מערבבים את קוביות התותים עם כף קמח. (הקמח מונע מהתותים לשקוע לתחתית העוגה).
שלב 2
3 דקות
בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 3
6 דקות
מוסיפים את השמן והחלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב.
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת הפודינג ואבקת האפייה. מוסיפים את תערובת היבשים לבלילה בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
5 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ומפזרים את התותים מעל הבלילה.
שלב 5
40 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו) במשך כ-40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 6
3 דקות
ניתן להשתמש בפירות אחרים שאוהבים, כמו פירות יער, אפרסקים או בננות. ואפילו שוקולד ציפס. אל תפחדו להשאיר אותה עוגת וניל ריקה - טעימה בכל מצב :)
שומרים את העוגה בטמפרטורת החדר, עטופה היטב, עד 3 ימים.
שלב 1
מתוך
6
בקערה קטנה, מערבבים את קוביות התותים עם כף קמח. (הקמח מונע מהתותים לשקוע לתחתית העוגה).
שלב 2
מתוך
6
בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את השמן והחלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב.
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת הפודינג ואבקת האפייה. מוסיפים את תערובת היבשים לבלילה בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ומפזרים את התותים מעל הבלילה.
שלב 5
מתוך
6
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו) במשך כ-40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להשתמש בפירות אחרים שאוהבים, כמו פירות יער, אפרסקים או בננות. ואפילו שוקולד ציפס. אל תפחדו להשאיר אותה עוגת וניל ריקה - טעימה בכל מצב :)
שומרים את העוגה בטמפרטורת החדר, עטופה היטב, עד 3 ימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1