מקציפים את הביצים במיקסר במהירות הכי גבוהה, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ויפה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הווניל ואת השמנת המתוקה, וממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה והומוגנית.
שלב 4
0 דקות
מחליפים את הוו של המיקסר לוו גיטרה, מוסיפים את הקמח ומעבירים למהירות בינונית.
שלב 5
0 דקות
כשהקמח נבלע בתערובת, מוסיפים את השוקולד צ'יפס לערבוב קצר מאוד.
שלב 6
0 דקות
משמנים את התבנית שבחרתם (24 ס"מ/ מאפינס/ אינגליש קייק) וממלאים עד שלושת רבעי גובה.
שלב 7
0 דקות
אם בחרתם לאפות במאפינס או בתבנית אינגליש קייק, זמן האפייה הוא כעשרים דקות. אם בחרתם להכין בתבנית עגולה (24 או אפילו 26 ס"מ) זמן האפייה הוא 30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
שלב 8
0 דקות
מצננים על רשת ומחסלים לפני שמתקרר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מקציפים את הביצים במיקסר במהירות הכי גבוהה, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ויפה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הווניל ואת השמנת המתוקה, וממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה והומוגנית.
שלב 4
מתוך
8
מחליפים את הוו של המיקסר לוו גיטרה, מוסיפים את הקמח ומעבירים למהירות בינונית.
שלב 5
מתוך
8
כשהקמח נבלע בתערובת, מוסיפים את השוקולד צ'יפס לערבוב קצר מאוד.
שלב 6
מתוך
8
משמנים את התבנית שבחרתם (24 ס"מ/ מאפינס/ אינגליש קייק) וממלאים עד שלושת רבעי גובה.
שלב 7
מתוך
8
אם בחרתם לאפות במאפינס או בתבנית אינגליש קייק, זמן האפייה הוא כעשרים דקות. אם בחרתם להכין בתבנית עגולה (24 או אפילו 26 ס"מ) זמן האפייה הוא 30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
שלב 8
מתוך
8
מצננים על רשת ומחסלים לפני שמתקרר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0