המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסדרים בתבנית מרובעת שכבה של פתי בר שטבלנו במעט חלב.
מקציפים את השמנת, אינסטנט פודינג, הסוכר וכוס החלב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את גביע השמנת החמוצה וממשיכים עד שהקרם יציב.
מורחים חצי מהקרם על שכבת הביסקוויטים.
מרסקים את פירות היער במעבד מזון.
מניחים את פירות היער המרוסקים מעל שכבת הביסקוויטים.
מעל שכבת פירות היער מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב.
מעל שכבת הביסקוויטים מניחים את הקרם הנותר, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד יחד עם החלב, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
יוצקים את הקרם על העוגה שהוצאנו מהקירור.
מקשטים בדובדבנים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0