המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר במהירות גבוהה כ- 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
משאירים 2-3 כפות של קרם בצד.
מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומיישרים בעזרת לקקן.
טובלים פתיבר בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
מכניסים את הפתיבר הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.
חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0