המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את קוביות החבושים, מים ושתי כפות סוכר בסיר בינוני, ומבשלים ברתיחה עדינה 15 דקות, עד שהחבושים מתרככים מעט.
בינתיים מכינים את בצק העוגה: מקציפים היטב את הביצים, שמן, סוכר ווניל, במשך 5 דקות (לא לתחמן!). מוסיפים קמח, חלב ולבן (או אשל, או שמנת) ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד וכבד.
יוצקים חצי מהבצק לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומקומחת.
מסננים את החבושים מנוזלי הבישול (נפטרים מהנוזלים). מוסיפים לחבושים את החמוציות, אגוזים, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב. מפזרים את התערובת על הבצק שבתבנית.
יוצקים את יתרת הבצק על תערובת החבושים והחמוציות. אופים שעה בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0