מניחים את קוביות החבושים, מים ושתי כפות סוכר בסיר בינוני, ומבשלים ברתיחה עדינה 15 דקות, עד שהחבושים מתרככים מעט.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מכינים את בצק העוגה: מקציפים היטב את הביצים, שמן, סוכר ווניל, במשך 5 דקות (לא לתחמן!). מוסיפים קמח, חלב ולבן (או אשל, או שמנת) ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד וכבד.
שלב 3
0 דקות
יוצקים חצי מהבצק לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומקומחת.
שלב 4
0 דקות
מסננים את החבושים מנוזלי הבישול (נפטרים מהנוזלים). מוסיפים לחבושים את החמוציות, אגוזים, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב. מפזרים את התערובת על הבצק שבתבנית.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את יתרת הבצק על תערובת החבושים והחמוציות. אופים שעה בחום של 180 מעלות.
שלב 1
מתוך
5
מניחים את קוביות החבושים, מים ושתי כפות סוכר בסיר בינוני, ומבשלים ברתיחה עדינה 15 דקות, עד שהחבושים מתרככים מעט.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים מכינים את בצק העוגה: מקציפים היטב את הביצים, שמן, סוכר ווניל, במשך 5 דקות (לא לתחמן!). מוסיפים קמח, חלב ולבן (או אשל, או שמנת) ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד וכבד.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים חצי מהבצק לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומקומחת.
שלב 4
מתוך
5
מסננים את החבושים מנוזלי הבישול (נפטרים מהנוזלים). מוסיפים לחבושים את החמוציות, אגוזים, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב. מפזרים את התערובת על הבצק שבתבנית.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את יתרת הבצק על תערובת החבושים והחמוציות. אופים שעה בחום של 180 מעלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0