המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת מוס שוקולד: להמיס את השוקולד עם מיכל של שמנת מתוקה ולקרר היטב במקרר, לפחות שעתיים.
לאחר שהשוקולד והשמנת התקררו, לשפוך לקערת המיקסר ולהקציף היטב. להוסיף עוד שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף עוד 2 דקות, עד מרקם של מוס. לשפוך על השוקולד והקוקוס ולקרר.
הכנת הבסיס: להקציף את החלמונים עם הסוכר.
להוסיף את הקוקוס ולאפות בחום 160 מעלות, בערך 35 דקות או עד שמזהיב. להוציא ולקרר מעט.
הכנת הקרם: להמיס על סיר מים, לקרר לחום החדר ולהוסיף את 5 החלמונים.
לשפוך על הקוקוס ולהוסיף 100 גר' אגוזים קצוצים ולהכניס למקרר.
לעיטור: מקציפים עוד מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
מכניסים לשק זילוף ומקשטים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0