המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את חמאת הבוטנים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים לפיזור אחיד של הפצפוצים.
מעבירים לתבנית ומיישרים.
שוברים את השוקולד הלבן וממיסים במיקרוגל. מוסיפים את יתר חמאת הבוטנים, ומערבבים עד שהחמאה נמסה בשוקולד ומתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית, מעל תערובת הפצפוצים, ומעבירים למקרר למשך יממה.
אם רוצים אפשר להוסיף קישוט של סוכריות או שוקולד ומייפל (רק לאחר הצינון). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0